Gå till innehåll
Lindome BK
Lindome BK

Medaljregn över LBK i Borås

Det flöt på för våra skyttar när Lilla Knallepilen och Knallepilen avgjordes.

Att Lilla Knallepilen innebar tävlingsdebut för Elliot Stedt i HB10 och William Kraft i HB13 hade man aldrig kunnat ana – båda killarna vann nämligen sin klass. Emilia Warg, som vanligtvis tävlar i DB13, gästade HB13 och tog storstilat hem silvret, hela 23 poäng före bronsmedaljören och endast en poäng efter klubbkompisen William. I HB10 stod också Alexander Warg och Moltas Aldén för grymma prestationer och placerade sig på 4:e respektive 5:e plats.

På tävlingens motsvarighet för seniorer fortsatte våra barebowherrar att gå från klarhet till klarhet. Den här gången segrade Marcus Axelsson medan Andreas Warg knep bronset och David Jantol blev 4:a. Samtidigt gjorde Christine Bjerendal efterlängtad comeback efter att ha opererat axeln och slog till med 572 poäng (283 + 289), vilket inte helt otänkbart hade räckt till guld även om hon inte hade varit den enda närvarande recurveskytten i elitklassen. För henne väntar nu närmast tävlingen GT Open, som är inomhusvärldscupens första deltävling och äger rum i Luxemburg.

Stort grattis till samtliga deltagare!

Alla resultat från Lilla Knallepilen
Alla resultat från Knallepilen

Publicerad: 2022-11-06

Senast uppdaterad: 2023-03-22

Författare: Sara

Besöks- och postadress
Norra Hällesåkersvägen 60
437 34 Lindome

Kontakt
lindome-bk@telia.com