Gå till innehåll
Lindome BK
Lindome BK

Nybörjarläger 20-21 maj

Utomhusläger

Vill du ta din bågskyttefärdighet till nästa nivå? Då har vi det perfekta tillfället för dig! Vi vill inbjuda dig till vårt kommande träningsläger för nybörjare i klubben. Detta läger är för alla som skjuter i våra fortsättningskurser, och är medlemmar i klubben.

Datum: 20-21 maj

Tid: Kl. 10:00 - 16:00

Plats: Klubben

Under dessa två dagar kommer vi att träna både fält- och tavelbågskytte, så att du kan förbättra dina färdigheter på båda områdena. Vi kommer att ha våra erfarna instruktörer på plats som kommer att hjälpa dig att förbättra din teknik och ge dig tips och råd om hur du kan bli en bättre bågskytt.

Vi kommer också att bjuda på lunch under helgen så att du kan ladda upp energin inför eftermiddagens träningspass. Det här kommer verkligen att bli en kanonhelg fylld med bågskytte och roliga aktiviteter.

Vi ser fram emot att träffa dig och ha en fantastisk tid tillsammans.

Anmäl tas emot av Erika och Jacob

Publicerad: 2023-04-18

Senast uppdaterad: 2023-04-18

Författare: Andreas Warg

Besöks- och postadress
Norra Hällesåkersvägen 60
437 34 Lindome

Kontakt
lindome-bk@telia.com