Gå till innehåll
Lindome BK
Lindome BK

PROVA PÅ

Hos oss blir företagsevent, skolaktiviteter, svensexor/möhippor och vardagar en fullträff. Vi tar som minst emot 10 personer.

Drop-in

Gratis

Inför varje höst- och vårtermin har vi en drop-in-kväll per vecka i några veckor. Ni får låna utrustning av oss och våra duktiga tränare finns på plats för att hjälpa er. Undre åldersgräns: 10 år. Övre åldersgräns: ingen!

Nu kan ni anmäla er till vårens "prova på"!

_

Event: Testa bågskytte (90 min)

Företag/privatpersoner: 200 kr/person (gratis för barn under 13 år med betalande vuxen)

Skolor och kommunal ungdomsverksamhet: 50 kr/person

Först går vi igenom grunderna kring utrustning, skjutteknik och säkerhet. Sedan får ni låna båge, pilar med mera och ta plats i en av våra rymliga skjuthallar medan vi coachar er och delar med oss av våra bästa tips.

_

Event: Kora er egen Robin Hood (120 min)

350 kr/person (gratis för barn under 13 år med betalande vuxen)

Vi börjar med en genomgång av utrustningen, skjuttekniken och säkerheten. Därefter får ni låna utrustning och vi hjälper er att pricka formen inför eventets höjdpunkt: tävlingen, som består av två delar. Först kör ni en rankningsrond där ni skjuter 3 set (varje set består av 3 pilar) med målet att få ihop så många poäng som möjligt. Baserat på er rankning skjuter ni sedan matcher mot varandra och den som lyckas vinna alla sina vinner hela tävlingen. Någon gång under eventet kommer ni även att fika om ni vill – vi fixar kaffe/te och kaka åt er.

_

Event: Kora er egen Robin Hood (120 min) + Låna grillen

500 kr/person (50 kr för barn under 13 år med betalande vuxen)

Upplägget och mängden action är detsamma som i alternativet ovanför, men ni tar med er dryck och grillmat och medan ni tävlar så förbereder några av oss grillen. När ni har grillat färdigt är ni välkomna upp i vår mysiga klubbstuga för att äta, tjöta och planera när ni ska besöka oss igen så att ni kan visa segraren var skåpet egentligen ska stå.

_

Event: Kora er egen Robin hood (120 min) + Vi grillar åt er

700 kr/person (100 kr för barn under 13 år med betalande vuxen)

Att grilla är nästan lika roligt som bågskytte men ibland kan det vara gött att få allt serverat. Några av oss köper mat och grillar medan ni tränar och tävlar enligt ovan så att det bara är att sätta er till bords när ni är klara. Det enda som ni behöver göra är att ange eventuella allergier/matpreferenser i bokningen och ta med önskad dryck.

Text

Text

Heta tips inför besöket


➼ Ta med inneskor
➼ Undvik bylsiga kläder och kläder med volanger, nitar och fransar på framsidan eller längs ärmarna (bågsträngen kan fastna i dem och det påverkar var pilarna träffar – det finns endast ett fåtal tristare sätt att torska en guldmedalj på)

Varmt välkomna!

Sponsorer

_

_

Besöks- och postadress
Norra Hällesåkersvägen 60
437 34 Lindome

Kontakt
lindome-bk@telia.com